Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 31 hoteluri

Iasi, Romania

Informatii despe hotel AMADEO de 3 din orasul iasi din tara Romania cu adresa Sos Ungheni nr 2 Iasi . . .

Iasi, Romania

Informatii despe hotel ARIS VILLA de 0 din orasul iasi din tara Romania cu adresa Strada Sfântul Petru Movilă Iași 700259 . . .

Iasi, Romania

Informatii despe hotel Arnia Hotel de 3 din orasul iasi din tara Romania cu adresa Billa-Gară Șoseaua Arcu nr 26 Iași România . . .

Iasi

Hotelul Bellaria beneficiaza de o locatie frumoasa intr-o zona rezidentiala linistita din Iasi la cateva minute de mers cu masina de centrul istoric al orasului si ofera servicii de inalta calitate si facilitati de ultima generatie intr-o ambianta cu . . .

Iasi, Romania

Informatii despe hotel Ceramica Hotel de 2 din orasul iasi din tara Romania cu adresa Bulevardul Tudor Vladimirescu nr 103A Iași 700312 . . .

Iasi, Romania

Informatii despe hotel Ciric Hotel de 0 din orasul iasi din tara Romania cu adresa Zona de Agrement Ciric 507184 Iaşi România . . .

Iasi

Situat in Iasi la 6 km de Opera Nationala Romana din Iasi GRAND VIEW Hotel Suites ofera cazare cu un restaurant parcare privata gratuita un bar si un lounge comun Facilitatile oferite de proprietate includ receptie deschisa nonstop room-service si W . . .

Iasi, Romania

Pensiunea Garofita se afla la marginea municipiului Iasi Facilitati Pensiune Structura de cazare a pensiunii este de 8 camere 6 camere Double 2 camere Triple Pensiunea dispune de bucatarie terasa gratar sala conferinta Facilitati Camere Toate camere . . .

Iasi, Romania

Informatii despe hotel Hampton By Hilton Iasi de 0 din orasul iasi din tara Romania cu adresa Strada Anastasie Panu 26 700020 Iaşi România . . .

Iasi, Romania

Informatii despe hotel Hanul Dacilor de 0 din orasul iasi din tara Romania cu adresa Sos Bucium nr73 G langa Plopii fara Sot . . .

Iasi

Pozitionat in centrul orasului Iasi vis a vis de Billa Gara aproape de principalele puncte de afaceri si de interes turistic la numai 500 de metri de Gara Centrala Iasi 850 de metri de Piata Unirii la 20 de minute fata de Aeroportul Iasi Arnia este l . . .