Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Concorde se afle pe Strada Franceze, una dintre cele mai vechi strezi din Bucuresti. Cafenele, parcuri, restaurante, centre de shopping si de business, puncte de transport in comun - totul la distante de cateva minute.

Hotel este situat in centrul vechi al oraeului Bucureeti, intr-o cledire de inspiraeie neoclasice, cu vedere la rau sau la orae. Hotelul a fost reconstruit complet in anul 2012 ei pestreaze detaliile faeadei sale istorice.

Cele 38 de camere stilate ofere confort ultramodern: mobile din lemn masiv, perne de diferite tipuri si grade de confort, ferestre care se dechid cetre panorame spectaculoase, Wi-Fi gratuit. La cerere, aceaste proprietate organizeaze excursii in imprejurimi. Oaspeeii se pot relaxa pe terasa la soare sau in gredina hotelului, iar personalul recepeiei este disponibil nonstop. In afara proprieteeii existe o parcare cu paze disponibile contra cost, iar in curtea proprieteeii se poate intra cu maeina pentru descercarea bagajelor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie