Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lac de Verde Golf


Descriere

Complexul Lac de Verde se afla in orasul Breaza, judetul Prahova, intr-o zona subcarpatica, in mijlocul unui peisaj natural de exceptie si cu o calitate a aerului comparabila cu cea din Davos, datorita ozonilor si ionilor negativi cu efect terapeutic.

Deschis in anul 1999, notorietatea complexului Lac deVerde este strans legata de inaugurarea primului teren privat de golf din Romania, urmand ca in anii urmatori sa se pozitioneze pe piata turistica si de leisure, dar si a evenimentelor corporative si private, datorita
diversificarii serviciilor.

Lac de Verde reprezinta cu siguranta o alegere inspirata pentru relaxare alaturi de familie si prieteni; pentru practicarea golfului in cadrului clubului de golf; dar si pentru organizarea evenimentelor. Intins pe o suprafata de 24 de ha, complexul dispune de o infrastructura complexa: teren de golf cu 9 parcursuri; 33 de spatii de cazare cu o capacitate de 80 de locuri; restaurant si terasa; 3 sali de conferinta; Grand Ballroom pentru evenimente mari; zona de
lounge si relaxare; alte servicii de sport si relaxare.

Complexul dispune de 33 de spatii de cazare, cu o capacitate de 80 de locuri, dispuse in 3 corpuri de cazare.

Complex CG
Este un asamblu de 22 camere standard individuale, fiecare camera beneficiind de baie proprie si terasa, cu o capacitate de cazare de 47 de locuri.

Vila Picasso
Dispune de 6 camere standard, cu o capacitate de cazare de 17 locuri, un living pentru socializare, terasa exterioara si zona de barbeque.

Club House
Este un corp concept, care dispune de 4 camere standard superioare si o camera dubla standard, o zona pentru socializare/meetinguri si o zona de relaxare cu sauna, jacuzzi, masaj.

Facilitati incluse
Billiard, tenis de masa, darts, jocuri sociale, biciclete, badminton, volei, piscina exterioara in sezonul cald.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.