Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Johny Touring

JOHNY TOURING s-a născut dintr-un vis. Un vis la care s-a muncit peste 4 ani de zile constant până ce a devenit realitate. A început ca o joacă, prin voluntariat, ca mai târziu să ajungă să devină un business, sperăm noi de succes.

Johny Touring spunem noi că e o altfel de agenție, deși sunt alte câteva agenții pe piața locală, noi vrem să credem că suntem diferiți. Datorită experienței echipei de peste 15 ani, reușim să găsim o soluție la aproape orice provocare. Am pătruns în această lume a ospitalității căutând locuri și povești necunoscute, oameni și experiențe încă nexplorate pentru a vă fi redate în vacanțele pe care le vom oferta.

Pachetele propuse sunt create de noi și îmbină cunoașterea cu aventura. Descoperi noi locuri prin experiența Johny.

Johny Touring e mai mult decât o simplă agenție de turism. La noi e vorba despre prietenie, parteneriat, aventură, experiențe și calitate. Ne dorim să fim prietenii vacanțelor voastre, să fim partenerii de drum ce au grijă de siguranța voastră. Pornim împreună în aventură și căutăm să trăim experiențe unice, fiecare vacanță o experiență în plus. Nu facem rabat de la calitate!